Nieuwsbrief Maart 2011

 1. Dansen op TV

 2. De website www.danssporter.nl wordt steeds verder uitgebreid. Sinds kort met de rubriek "Dansen op TV". Hier tref je altijd de TV-agenda met programma's waarin dansen aan bod komt. Zo kun je op woensdag 23 maart genieten van de Duitse Let's Dance op RTL Duitsland.
  Voor de TV-gids zijn we afhankelijk van de bezoekers van onze website. Heb je gezien dat er een programma met dansen op TV aan komt? Laat het ons weten via vdn@danssporter.nl. Met jouw tip maak je veel andere dansers blij.

 3. Verslag dansersbijeenkomsten NADB

 4. Dansersvereniging VDN is namens haar leden aanwezig geweest op de dansersbijeenkomsten die de NADB organiseerde op 31 januari en 2 februari 2001 en doet verslag. Onder meer zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen: verplichte basisdans, bezoekersprijzen, aantal wedstrijden, eisen aan deelname NK, kwaliteitseisen aan wedstrijden, jurypanel NK, ranking en internationale ontwikkelingen. De NADB heeft aangegeven de meeste punten mee te nemen naar de bestuurstafel. Kijk op Danssporter.nl voor het volledige verslag van beide bijeenkomsten met daarin alle specifieke vragen van de dansers.

 5. Voordelig naar BOUNCE 'Insane in the Brain' in het DeLaMar Theater


 6. De BOUNCE 'Insane in the Brain'.
  Nu vanaf € 7,50.
  Tip voor dansliefhebbers: BOUNCE komt van 2 t/m 13 maart met de voorstelling "Insane in the Brain", de streetdanceversie van 'One Flew over the Cuckoo's Nest'. Hits van Missy Elliot, Gotan Project, David Holmes en Cypress Hill knallen uit de speakers als de Zweedse streetdancegroep Bounce de dansstijlen breaking, locking, popping, boogaloo en new school combineert met jazzballet en tapdance.
  Speciaal voor VDN-leden:
  WO 2 & DO 3 MAART: ALLE KAARTEN €7,50 (op = op)

  Reserveer direct. Reserveer snel via de link of bel naar 0900 - 33 52 627 (35 cpm) en reserveer o.v.v. 'Insane'.

  Speciaal voor lezers van deze nieuwsbrief en bezoekers van Danssporter.nl:
  VR 4 T/M ZO 13 MAART: €15,- KORTING PER 2 KAARTEN

  Reguliere prijzen: €32,50/29,50/26,00/20,00.
  Reserveer direct. Reserveer snel via de link of bel naar 0900 – 33 52 627 (35 cpm) en reserveer o.v.v. 'Dance'.

  Deze actie is online alleen te boeken via de actielink en als uw browser cookies accepteert. Wijzigingen voorbehouden. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen en niet inwisselbaar voor geld. Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen. Actie is geldig op basis van beschikbaarheid.

 7. Vrijwilliger in beeld, nieuwe gezicht: Martijn Matsinger

  • Naam: Martijn Matsinger (30) uit Weert
  • Rol bij dansersvereniging VDN: De website up-2-date houden door middel van het plaatsen en corrigeren van inhoud en nieuwsberichten.
  • Bij de VDN vanaf: 2008, maar kan ook eind 2007 zijn.
  • Dagelijks werk: Repareren en testen van elektronische besturingsprinten (bij SPS Someren).
  • Hobby's: Muziek (luisteren en keyboard/piano spelen), Films kijken en/of gamen, maar vooral ook stijldansen.
  • Je bent bij de VDN als vrijwilliger aan de slag gegaan omdat?
   Iemand mij dat vroeg die ik goed kende en die al bij de VDN vrijwilliger was.
  • Je eerste indruk van de VDN?
   Mijn eerste indruk was erg positief. Het initiatief om een vereniging op te richten die de belangen behartigt van en voor de dansers, daar ben ik blij mee.
  • Welke dienst van de VDN vind je het best?
   Dat we opkomen voor de belangen van de dansers.
  • Wat wil je graag bijdragen?
   Dat de website up-2-date blijft, en wordt uitgebreid met informatie, waar veel mensen iets aan hebben. En dat ze die informatie makkelijk kunnen vinden.
  • Waar verbaas je je in de danswereld over?
   De kwaliteit en het gemak waarover de topdansers in de wereld beschikken. Ik vind het super om naar de beste dansparen in de wereld te kijken. Met stijldansen, en met showdance.
  • Wat zou jij mooi vinden als dát nou eens gerealiseerd kon worden?
   Zo een wedstrijd als in Assen, alleen dan wat meer in het zuiden van Nederland (Brabant of Limburg).
  • Wat doe je zelf aan dansen?
   Momenteel dans ik even geen wedstrijden, maar ik ben rustig aan begonnen met mijn vriendin om te gaan trainen, zodat we uiteindelijk weer kunnen gaan wedstrijddansen. Maar we moeten beide onze deeltijdstudies afronden, zodat we ook meer tijd hebben om te trainen.

 8. Bestuursondersteuner gezocht

 9. Ben je gemotiveerd om als vrijwilliger bij te dragen aan de danswereld? Als bestuursondersteuner ben je binnen het VDN Bureau de rechterhand van de secretaris van dansersvereniging VDN. Lees hier meer over deze vacature.

 10. 12 maart vrijwilligersbijeenkomst: Kom ook!

 11. Op 12 maart vindt van 13.30u tot 16.30u wederom een VDN-vrijwilligersbijeenkomst plaats. Ditmaal op de nieuwe locatie van Dansstudio Swing van Menno en Els Kluver: Marktpad 27, 6602 HP, Wijchen.
  Iedereen is van harte welkom, ook al ben je (nog) geen vrijwilliger. Het programma is als volgt:
  • Actuele danszaken nationaal en internationaal. Heb je vragen, opmerkingen of klachten. Hier kun je het kwijt.
  • Werken aan het lokale gezicht van de VDN. Presentatie en workshops.
  We stellen het erg op prijs als je je komst vooraf even meldt met een e-mail aan vdn@danssporter.nl. Kijk voor meer informatie op Danssporter.nl.

 12. Het aanbod van de VDN Voordeelpartners

 13. Als lid van dansersvereniging VDN krijg je 5 tot 15% korting op bijna alle dansartikelen. Bijvoorbeeld op een rokkostuum van Matoré, schoenen van Ready to Dance en Swarovski-stenen van The Dance Box. Maar ook op haarproducten, jurken, foto's, The DanceGuide… Het VDN-lidmaatschap, dat maar 2 euro per maand kost, heb je zo terugverdiend. Wordt nu lid. Hier tref je het overzicht van alle ledenkortingen.


Handige links:
Belangenbehartiging: heb je een klacht of vraag?
Wedstrijdplanner: overzichtelijk álle danswedstrijden in Nederland op een rijtje
De top 15 danswedstrijden in Nederland
Opgeven voor NADB-wedstrijden
Vrijwilligervacatures VDN
Alle voordelen met je VDN Danspas
Lid worden van dansersvereniging VDN

Deze nieuwsbrief voor dansers wordt samengesteld door vrijwilligers van dansersvereniging VDN. Aanmelden of afmelden voor deze berichtenservice? E-mail naar vdn@danssporter.nl.

Wil je met je bedrijf VDN Voordeelpartner worden en gericht onder de aandacht worden gebracht van meer dan 2.000 dansliefhebbers? Neem dan contact met ons op via vdn@danssporter.nl.

Terug naar overzicht