Naar "Burn the floor" met korting

Van woensdag 29 juni 2011 t/m zondag 10 juli 2011 speelt de nieuwe dansshow ‘Burn the Floor’ in Theater Carré, Amsterdam. Maak nu gebruik van vroegboekvoordeel via dansersvereniging VDN (ook voor niet-leden!). De kaartprijzen zijn dan als volgt:
1e rang: € 43,- (ipv € 46,-)
2e rang: € 34,- (ipv € 36,-)
3e rang: € 26,- (ipv € 28,-)
4e rang: € 19,- (ipv € 20,-)
Loge: € 46.- (ipv € 50,-)
(deze prijzen zijn incl. € 1,- voor het Theater Carré restauratiefonds en exclusief € 1,- verzendkosten per adres)
Hou er rekening mee dat de prijzen vanaf 1 januari verhoogd worden i.v.m. de aanpassing van het BTW-tarief op theaterbezoek van 6% naar 19%. Een extra reden om uw kaarten nu te bestellen. Ook leuk als kerstcadeau!

Bekijk de plattegrond

Kies vervolgens de gewenste voorstelling. Dinsdag t/m zaterdag 20.00 uur, zondag 14.00 of 19.00 uur.

Bestel uw kaarten door uw naam, adres en duidelijk de dag en het aantal kaarten per rang te mailen naar vdn@danssporter.nl. Geef daarbij ook een tweede keus aan voor het geval de eerste keus is uitverkocht. De tweede keus kan zijn een andere rang of een andere dag/tijd.
Kaarten bestellen met vroegboekkorting is mogelijk tot en met 27 december 2010.

Burn The Floor is ballroom en latin zoals je het nooit eerder zag. Dwingend, uitdagend, sensueel, intiem, sexy, snel en messcherp.

Na het gigantische succes in 2008 in Carré nu gelukkig weer terug! Exclusief!

Burn The Floor brengt een ongekend spetterende mix van ballroom en latin dance, waaronder de quickstep, de paso doble, de swing, wals en jive. Van de ‘roerige twenties’ in de beroemde Savoy Club van Harlem New York waar o.a. de lindy, de foxtrot en de charleston werden geboren, tot de zwoele uithoeken van Latijns Amerika met dansen als de cha-cha, de rumba, mambo en de salsa…. Burn The Floor leidt je op een lichtvoetige ontdekkingsreis door de gepassioneerde wereld van dans.

Vloeiende souplesse, geraffineerde kostuums en live zang en percussie begeleiden ‘s werelds beste dansers met een totaal aan 100 kampioenstitels uit o.a. Australië, Duitsland, Engeland, Italië, Nieuw Zeeland, Rusland, Zweden en de Verenigde Staten, die de ballroomwereld én haar publiek op zijn kop zetten!

Burn The Floor trok voor het eerst wereldwijd de aandacht op de groots opgezette viering van Elton John’s 50e verjaardag. Producenten Harley Medcalf, Peta Roby en Choreograaf Jason Gilkison maakten deze danssensatie een wereldwijde hit die door de internationale pers tot de beste in haar soort gezien wordt.

Populariteit van ballroom vindt haar zinderend hoogtepunt in Burn The Floor.

Bron: Theater Carré

 

 

Terug naar overzicht