Nieuwsbrief Juni 2011

 1. Met € 10,- voordeel naar Burn the Floor in Carré
 2. Burn The Floor is ballroom en latin zoals je het nooit eerder zag. Dwingend, uitdagend, sensueel, intiem, sexy, snel en messcherp. Met Floris en Natascha uit So You Think You Can Dance! Speciaal voor jou als VDN-lid geregeld! In plaats van € 45 betaal je nu € 35 voor een eersterangs kaart! Voor een kaart op de tweede rang betaal je € 25 (normaal € 35).
  Het aanbod is geldig voor 29, 30 juni en 1 juli. Ook geldig op 3 juli (14.00 en 19.00 uur). Bovendien kun je als VDN-lid op vertoon van je Danspas (ledenpas) bij de kassa gratis een programmaboek afhalen.
  Kaarten zijn te boeken via: http://www.theatercarre.nl/burnthefloor
  Zo heb je je lidmaatschap snel terugverdiend. Nog geen lid? Voor maar € 2 per maand ben je al lid. Of maak gebruik van het kennismakingsaanbod waarbij je in het eerste jaar voor maar € 29,- ook nog eens iedere twee maanden The DanceGuide ontvangt. Lid worden van de VDN kan via Danssporter.nl.

 3. Bezoek de VDN ledenvergadering en vrijwilligersbijeenkomst op 25 juni
 4. Het bestuur van dansersvereniging VDN nodigt je officieel en van harte uit voor de ledenvergadering van jouw vereniging en de aansluitende vrijwilligersbijeenkomst.
  Ben je nog geen VDN-lid, maar heb je wel interesse? Geen probleem. Je bent van harte welkom om de vergadering bij te wonen op zaterdag 25 juni 2011, 13.00 – 17.00 uur
  Locatie: Dansstudio Swing, Marktpad 27, 6602 HP Wijchen, telefoonnummer: 024-6421396
  Hieronder tref je de 'timetable' van deze middag.

  • 12.30 uur Registratie en individuele gesprekken
  • 13.00 uur Aanvang ledenvergadering
  • 14.45 uur Einde ledenvergadering
  • 15.00 uur Vrijwilligersbijeenkomst
  • 17.00 uur Afronding met een drankje

  Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd! Graag een mailtje naar vdn@danssporter.nl.
  Alle nodige informatie vind je hier op Danssporter.nl. We kijken uit naar je komst op 25 juni 2011!

 5. Ga met top VDN-voordeel naar KNGU Danscongres op 18 en 19 juni in Den Bosch
 6. De KNGU organiseert dit tweedaagse nationale danscongres. Er wordt een boeiend en afwisselend programma aangeboden met lezingen en diverse praktijkworkshops voor dansdocenten.
  Programma 18 juni:
  Lezing: belasting en belastbaarheid van de dansers
  Zumba-gold en Zumba-kids, van jazzdans naar Hip-Hop Lyrics, de nieuwste trend SH’BAM

  Programma 19 juni:
  Lezing: mentale begeleiding
  Technische dans en choreografie
  Prijs niet-leden KNGU: € 112,50
  Met VDN-voordeel: € 62,50 Bij de prijs zit de lunch inbegrepen.

  De flyer bekijk je hier. Inschrijven kan via www.kngucampus.nl (klik bij 18 of 19 juni op landelijke clinics bij danscongres). Je schrijft dan in eerste instantie in voor het hoge bedrag, maar als je je op het congres meldt bij Jet Geerdink wordt het bedrag aangepast. Schrijf je snel in voor het nationale KNGU danscongres!
  Ook hier geldt: het VDN-lidmaatschap verdien je supersnel terug. Nog geen lid? Voor maar € 2,- per maand ben je al lid. Of maak gebruik van het kennismakingsaanbod waarbij je in het eerste jaar voor maar € 29,- ook nog eens iedere twee maanden The DanceGuide ontvangt. Lid worden van de VDN kan via Danssporter.nl.

 7. Bestuurslid vertelt: vrijwilliger zijn bij de VDN
 8. Wat betekent dat nu, vrijwilliger zijn bij de VDN? Silvana van Leent, nu 1,5 jaar secretaris in het bestuur, is aan het woord: “Bij ons werk je aan een missie. Als iemand weet wat kwaliteit is in de danswereld, zijn dat de dansers zelf. Wij geloven dat dansers samen meer kunnen bereiken op veel fronten. Inmiddels zijn we een niet meer weg te denken partij in het dansveld.” Dansersvereniging VDN heeft idealen, ambitie en wil groeien. Van Leent illustreert dat: “Wij zouden het fijn vinden als ook wat meer nog actieve dansers zich als vrijwilliger zouden melden. Dat is goed voor de binding met wat er op en rond de dansvloer gebeurt. Wij zouden bijvoorbeeld niet snel de eis stellen dat een bestuurslid geen actieve danser mag zijn,” aldus Van Leent, “Het enige dat we niet willen is dat mensen met overduidelijke commerciële belangen de dienst uitmaken. Mijn ervaring is dat een vereniging uitstekend kan samenwerken met commercie, maar de dansersbelangen moeten altijd voorop staan. Als collectief kunnen we veel voor elkaar betekenen. En niet te vergeten: je mening telt mee en je ziet gewoon heel concrete resultaten.”
  Als VDN-vrijwilliger kun je op vele manieren bijdragen: bestuurswerk, als lokaal aanspreekpunt voor dansers, in de nieuwsbriefredactie, als ICT-er bouwen aan de website, de relatie onderhouden met voordeelpartners, noem maar op. Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden? Kijk op Danssporter.nl voor meer informatie en vacatures. Of stuur een e-mail naar vdn@danssporter.nl. Dan nemen we snel contact met je op.Handige links:
Belangenbehartiging: heb je een klacht of vraag?
Wedstrijdplanner: overzichtelijk álle danswedstrijden in Nederland op een rijtje
De top 15 danswedstrijden in Nederland
Opgeven voor NADB-wedstrijden
Vrijwilligervacatures VDN
Alle voordelen met je VDN Danspas
Lid worden van dansersvereniging VDN

Deze nieuwsbrief voor dansers wordt samengesteld door vrijwilligers van dansersvereniging VDN. Aanmelden of afmelden voor deze berichtenservice? E-mail naar vdn@danssporter.nl.
Wil je met je bedrijf VDN Voordeelpartner worden en gericht onder de aandacht worden
gebracht van meer dan 2.000 dansliefhebbers? Neem dan contact met ons op via vdn@danssporter.nl.

Terug naar overzicht