Lidmaatschap

Door lid te worden van dansersvereniging VDN krijgen dansers en dansliefhebbers toegang tot een groot aantal ledenvoordelen. Ben je aangemeld als VDN-lid, dan kun je inloggen en in je "Profiel" direct je lidmaatschapgegevens bekijken en eventueel wijzigen.

Als je nog geen lid bent en geen inloggegevens hebt, kun je deze hier aanvragen.

Na het volledig invullen van je profiel op onze site:

  • Ontvang je binnen 4 weken de Danspas, gratis. Een unieke ledenpas die toegang geeft tot alle kortingen in het VDN voordeelprogramma. Wil je met spoed (binnen één week) in het bezit komen van deze pas? Dat kan. Stuur een verzoek om je Danspas sneller te ontvangen naar vdn@dansers.net en maak € 5,- administratiekosten over op bankrekeningnummer 54.24.42.205 ten name van de VDN te Utrecht. Vermeld in beide gevallen je naam en lidmaatschapsnummer.
  • Kun je gebruik maken van alle functionaliteiten die deze site aan onze leden biedt.Onze vrijwilligers werken continue aan de nieuwe uitbreidingen voor de website.

Informatie contributie
Eén van de voorwaarden voor het lidmaatschap van de VDN is dat wordt voldaan aan de financiële verplichtingen. De ledenvergadering van de VDN stelt deze contributie vast. Op 14 juni 2008 heeft de ledenvergadering een contributie ingesteld van € 24,- per jaar. Betaling geschiedt per automatische incasso. Het lidmaatschapsjaar loopt vanaf de dag van aanmelding. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd, met een minimum van één jaar. Na de minimale looptijd kun je maandelijks je lidmaatschap opzeggen met een opzegtermijn van 2 maanden. Er vindt geen restitutie van lidmaatschapsgeld plaats.

Uiteraard is op het lidmaatschap het huishoudelijk reglement van de VDN van toepassing.